Young Professionals? Next Generation Leaders!

Ben jij een young professional, en wil je je persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen? Zodat je gezonder, gelukkiger en succesvoller wordt, privé én als professional?

We leven in een tijdperk waarin we constant ‘aan staan’. Individualisering en digitalisering staan écht contact in de weg. De prijs die jij als nieuwe generatie leider hiervoor betaalt is hoog. Burn-out ligt op de loer, en je zoektocht naar meer geluk en zingeving in je leven wordt urgenter.

Het is onze missie om young professionals te coachen in hun persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Een nieuw soort leiderschap. Vanuit echt contact, met jezelf en je omgeving. Waarin hoofd en hart verbonden zijn en je lichaam als innerlijk kompas fungeert. Met bewustzijn van het grotere geheel, rekening houdend met toekomstige generaties. Zodat je vanuit je authentieke kracht impact maakt – en daarmee het mooiste van jezelf aan jouw omgeving geeft.

De 3 behoeften van young professionals

Als coaches signaleren wij 3 grote en urgente behoeften bij young professionals:

 • Meer ontwikkeld persoonlijk leiderschap. Uit ons onderzoek blijkt dat dit één van de belangrijkste pijlers is om ze gelukkiger, gezonder en succesvoller te laten zijn.
 • Beter om leren gaan met stress om burn-outs te voorkomen.
 • Keuzes maken die echt passen bij wie ze zijn.

Authentiek Leiderschap helpt de nieuwe generatie leiders deze behoeften te bereiken. Ook jou.

Zo empowered Authentiek Leiderschap jou als young professional

We empoweren jou met de in de praktijk bewezen filosofie van Authentiek Leiderschap als fundament. Naast dit krachtige, analytische model gebruiken we de natuur, breathwork, haptonomie en mindfulness, zodat jij jezelf nog beter leert kennen. We werken diepgaand, praktisch en zonder zweverig te worden. Met deze unieke combinatie maakt jouw persoonlijk leiderschap enorme sprongen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

Het resultaat is dat je:

 • Enorm gegroeid bent in jouw persoonlijk leiderschap, zelfinzicht en zelfvertrouwen
 • Jouw drijfveren kent en van daaruit bewuste keuzes maakt die bij je passen
 • Je missie kent en weet hoe je deze kunt realiseren, zodat je meer impact maakt
 • Echt aanwezig bent in jouw lichaam, waardoor je je grenzen beter (h)erkent
 • Een betere balans werk / privé ervaart, waardoor je minder vatbaar bent voor burn-outs
 • De organisatie waarvoor je werkt meer future-proof is.

De programma’s

Ben je klaar voor een programma waarin je een
enorme groei kunt realiseren in jouw ontwikkeling?

De Authentiek Leiderschap coaches voor
young professionals

Dana Wildeman en Nienke den Os  hebben een grote passie voor het werken met young professionals, de leiders van de toekomst. Als pioneers van Authentiek Leiderschap doen zij het graag nét wat anders voor de Next Generation Leaders!

Nienke den Os is partner en coach bij Authentiek Leiderschap. Zij begon haar werkende leven als fysiotherapeut, en is daarnaast opgeleid tot Haptonomisch Professional en leefstijlcoach. Vanuit deze achtergrond weet zij als geen ander gevoelsleven, lichaamstaal en leefstijl te betrekken bij haar coaching. Dit doet zij op een no-nonsense manier die aansluit op het gedachtegoed van Authentiek Leiderschap. Nienke is tevens als facilitator verbonden aan de Foundation for Natural Leadership. Jaarlijks neemt zij mensen mee op leiderschapstrail in de wildernis van Botswana, Afrika.

Dana Wildeman is partner en coach bij Authentiek Leiderschap. Door haar opleiding en werk bij de Raad voor de Kinderbescherming weet zij hoe mind en psyche werken. Daarnaast brengt zij haar kennis, ervaring en passie voor Breathwork en lichaamswerk mee. Dana’s missie is om mensen uit te dagen het randje van de comfortzone op te zoeken en hun hart te volgen. Ze is tevens co-founder van Souldriven Female Leaders: een platform voor vrouwelijk leiderschap.

Neem contact op met Dana & Nienke
Contact over Next Generation Leaders

Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Next Generation Leaders. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

  Powered by
  Contact over Young professional

  Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over de Young professional producten. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

   Powered by