Over ons

over-ons-vacatures-allround-office-medewerker-lage-vuursche-authentiek-leiderschap

Over ons

Wie wij zijn? Een groep gepassioneerde mensen die hun sporen in organisaties verdiend hebben en vanuit hun hart gekozen hebben om anderen te ondersteunen in hun groei. Dat doen we vanuit onze eigen diepgaande én praktische filosofie, die beschreven is in de bestseller ‘Authentiek Leiderschap’.

Het team van Authentiek Leiderschap bestaat uit 16 adviseurs. We werken met veel plezier met jou samen om je te ondersteunen in jouw ambities en ontwikkeling.

De filosofie Authentiek Leiderschap werd ontwikkeld door Bas Blekkingh. Hier leer je meer over deze filosofie, het 7 schillen model, Missie en Ego’s.

Je bent een succesvol leider. Je hebt veel eindverantwoordelijkheden en oefent je functie al jaren met veel plezier uit. Maar je voelt dat er meer uit je werk te halen valt.

Ter versterking van ons actieve Office team zoeken wij een Allround Office Medewerker.

Meer motivatie, succesvolle verandering,
betere resultaten. Ook in jouw organisatie.

De gezichten achter Authentiek Leiderschap

De Authentiek Leiderschap aanpak kenmerkt zich door een no-nonsense benadering. Onze missie? Jou (nog) gelukkiger en succesvoller maken. Door je de leiding over je leven te laten nemen, zakelijk en privé.

De methodiek van Authentiek Leiderschap kun je thuis en op de werkvloer toepassen. Wij geloven in het sneeuwbaleffect dat dit heeft op de mensen in jouw omgeving. We zien het al jaren gebeuren en worden daar zelf heel gelukkig van.