Next Generation Leaders

Next Generation Leaders Programma

Hey young professional, wie ben JIJ ook alweer? Het is nu tijd voor JOU.
Vanuit Authentiek Leiderschap signaleren we een grote behoefte aan persoonlijk leiderschap onder young professionals. Uit ons onderzoek blijkt dat dit één van de belangrijkste pijlers is om ze gelukkiger, gezonder en succesvoller te laten zijn. En niet te vergeten: om ze te binden en boeien aan de organisatie waarvoor zij werken. Herken jij dit ook?

 • Je ervaart te weinig verbinding met je organisatie
 • Je mist connectie met anderen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op je werk
 • Je voelt je onzeker over de richting van je toekomst
 • Je hebt soms de indruk dat jouw werk er niet toe doet
 • Je weet niet goed wat jouw persoonlijke wensen en doelen eigenlijk zijn

Met ons Next Generation Leaders Programma  worden young professionals empowered in hun persoonlijk leiderschap, vanuit het gedachtegoed van Authentiek Leiderschap.

Tijdens het Next Generation Leaders Programma gaan we onze filosofie combineren met vertragen: het luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Écht contact maken, hoofd en hart verbinden, ervaren en leren van elkaar; om vervolgens weer te kunnen versnellen richting de toekomst. Na jouw transformatie ben je klaar om meer impact te maken vanuit je kern. Jij verdient het!

Ja dat wil ik ook!
Authentiek Leiderschap LAge Vuursche

filosofie-amsterdam-utrecht-authentiek-leiderschap

Wat je bereikt dankzij het Next Generation Leaders Programma

Aan het eind van dit programma heeft jouw persoonlijk leiderschap een ware transformatie doorgemaakt. Je kent jouw authenticiteit en talenten, en je ontwikkelt een sterk innerlijk kompas. Hiermee leer je nog beter jouw potentieel te benutten. Tot slot stap je uit de training met een dieper inzicht in jezelf en anderen.

Het resultaat na het Next Generation Leaders Programma van Authentiek Leiderschap voor jou als young professional

 • Je krijgt inzicht in jezelf, jouw diepste drijfveren en kernwaarden
 • Je weet en hebt ervaren welke impact jij kunt en wilt maken. En welke unieke talenten en kwaliteiten jij in huis hebt om deze impact effectief te kunnen maken
 • Je weet en hebt ervaren welke barrières jou mogelijk in de weg zitten om jouw volledige potentieel te benutten, en hoe je hier bewust mee om kan gaan. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen om stappen te nemen naar je maximaal potentieel
 • Je krijgt inzicht in de Ego dynamiek (positioneringsstrategieën) die jijzelf en anderen gebruiken, hoe je deze bewust kunt inzetten en hoe je voorkomt dat je Ego’s het onbewust van je overnemen
 • Je bent je bewust van de signalen van je lichaam. Je kunt ze bewaken, verwoorden en gebruiken als meetinstrument voor je innerlijk kompas
 • Je kunt de vertaling maken van het geleerde naar jouw specifieke business-casuïstiek en persoonlijke leerdoelen.
Ik wil meedoen
teambuilding-utrecht-authentiek-leiderschap

Wat onze klanten zeggen

“Een heel mooi gebalanceerd programma waarbij de coaches je stapje voor stapje aan de hand meenemen om je authentieke ik te ontdekken en body te geven zodat je er ook echt naar kunt gaan leven. Samen met een groep (jonge) gelijkgestemde op inspireerde locaties aan jezelf werken heeft mij rust en vertrouwen gebracht in het vinden van mijn missie en tools om deze ook te kunnen gaan leven.”

Micha Schmeink  – Senior Architect bij VGZ

“Prachtig programma, stap voor stap ben ik bij mijn missie gekomen. Ook heb ik de juiste handvatten gekregen om steeds dichter mijn missie te gaan leven. Nogmaals dank voor de fantastische begeleiding en mooie gesprekken.”

Ritu Geelhoed – Jurist bij de Rabobank

Zo werkt het Next Generation Leaders Programma

Het Next Generation Leaders Programma van Authentiek Leiderschap duurt vier maanden en bestaat uit de volgende bouwstenen:

 • Een individueel intakegesprek
 • De Ego Scan die je inzicht geeft in de manier waarop je je positioneert ten opzichte van anderen
 • Een 360 graden Feedforward
 • 5 dagen training, verdeeld over een- en tweedaagse sessies met een kleine groep gelijkgestemden
 • Individuele coaching
 • Learning groups waarin vertaling naar de praktijk en jouw business-casuïstiek plaatsvindt
 • Tussentijdse individuele opdrachten

Gedurende het hele traject maak je gebruik van het boek en de online module ‘Authentiek Leiderschap’ die inbegrepen zijn bij de training.

Ben je klaar voor een programma waarin je
een enorme groei kunt realiseren in jouw ontwikkeling?

De Authentiek Leiderschap coaches voor
young professionals

Dana Wildeman en Nienke den Os  hebben een grote passie voor het werken met young professionals, de leiders van de toekomst. Als pioneers van Authentiek Leiderschap doen zij het graag nét wat anders voor de Next Generation Leaders!

Nienke den Os is partner en coach bij Authentiek Leiderschap. Zij begon haar werkende leven als fysiotherapeut, en is daarnaast opgeleid tot Haptonomisch Professional en leefstijlcoach. Vanuit deze achtergrond weet zij als geen ander gevoelsleven, lichaamstaal en leefstijl te betrekken bij haar coaching. Dit doet zij op een no-nonsense manier die aansluit op het gedachtegoed van Authentiek Leiderschap. Nienke is tevens als facilitator verbonden aan de Foundation for Natural Leadership. Jaarlijks neemt zij mensen mee op leiderschapstrail in de wildernis van Botswana, Afrika.

Dana Wildeman is partner en coach bij Authentiek Leiderschap. Door haar opleiding en werk bij de Raad voor de Kinderbescherming weet zij hoe mind en psyche werken. Daarnaast brengt zij haar kennis, ervaring en passie voor Breathwork en lichaamswerk mee. Dana’s missie is om mensen uit te dagen het randje van de comfortzone op te zoeken en hun hart te volgen. Ze is tevens co-founder van Souldriven Female Leaders: een platform voor vrouwelijk leiderschap.

Evert Schaftenaar is partner en coach bij Authentiek Leiderschap. Hij heeft 26 jaar in de Corporate wereld gewerkt en zijn laatste functie was directeur operations bij a.s.r. Naast zijn bedrijfskundige achtergrond heeft hij een aantal jaren geleden, de opleiding lichaamswerk afgerond. Hij is als geen ander in staat om het hoofd en hart te verbinden, wat hij ook als missie heeft als coach: “vanuit liefde mensen raken en spiegelen, waardoor ze regie pakken en hun hart volgen”

Neem contact op met Dana & Nienke
Contact over Next Generation Leaders

Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Next Generation Leaders. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

  Powered by
  Contact over Next Generation Leaders Programma

  Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Next Generation Leaders Programma. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

   Powered by
   Contact over Next Generation Leaders

   Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Next Generation Leaders. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

    Powered by
    Contact over Next Generation Leaders

    Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Next Generation Leaders. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

     Powered by
     Contact over Young professional

     Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over de Young professional producten. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

      Powered by