Persoonlijk Leiderschapstraining Online

Authentiek Leiderschap LAge Vuursche

Herken je deze gevoelens?

  • Je vindt het belangrijk wat anderen van je vinden. zo laat je kansen liggen
  • Je komt niet genoeg toe aan wat jou gelukkig maakt
  • Je ervaart vaak een hoge werkdruk
  • Je voelt je soms onzeker, en hebt het gevoel dat je er onvoldoende toe doet
  • Je wilt meer impact op je omgeving maken

Als je deze punten herkent, is de Persoonlijk Leiderschap Training echt iets voor jou. In de Persoonlijk Leiderschap Training neemt Bas Blekkingh je mee in een bewezen, succesvolle en praktische werkwijze, die ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Persoonlijk Leiderschap Training Online

Vergroot je authentieke impact!

52 modules
2,5 uur video materiaal
8 uur tijdsinvestering
2 jaar toegang
Ego Scan (light) + Ebook gratis

Bekijk de previews:

persoonlijk leiderschap training

Wat je bereikt dankzij de Persoonlijk Leiderschap Training

Zo werkt de Persoonlijk Leiderschap Training

De Persoonlijk Leiderschap Training is een leuke combinatie van motiverende video’s en opdrachten die je alleen of samen kunt maken (als je je met anderen inschrijft). Daarnaast krijg je diverse quizjes, testen en oefeningen om het geleerde te toetsen. Het is goed om een aantal weken voor de training uit te trekken en steeds weer het geleerde in de praktijk te brengen. De training bestaat uit 2,5 uur videomateriaal. Als je alle opdrachten serieus uitwerkt dan ben je er wel een dag mee bezig. Als je de training koopt, krijg je direct online toegang tot de leeromgeving. Je kunt de training vervolgens twee jaar inzien.

Reviews van klanten

“De training helpt voor zowel je werkleven als je privéleven. Ik heb geleerd niet meer te hoeven te voldoen aan al die verwachtingen die ik denk dat anderen van mij hebben. Ik ben weer mezelf geworden. Daarbij accepteer ik de omstandigheden die mijn leven bepalen en ben gelukkig met datgene wat ik daarin kan betekenen voor anderen.”

Antoinette

Reviews van klanten

“It’s a practical structure, but with lots of psychology and understanding behaviours. Very helpful for understanding yourself better and also how to engage with others I found it relatable to real-world experiences and therefore easier to remember. Bas is very engaging and (perhaps unsurprisingly!) authentic and I quite enjoyed the videos! Overall, it’s certainly one of the better management trainings I’ve had, especially given its €195 per person.”

Mike

Reviews van klanten

“Authenticiteit vind ik een belangrijke waarde in mijn leven en ik wil hier ook naar leven, dit was mijn motivatie om de training (privé) te gaan volgen. Ik heb de training ervaring als: kort en krachtig, heel duidelijk en leerrijk. De training wordt soms ook heel grappig gebracht. Het is een fijne training om te volgen die eigenlijk geschikt is voor iedereen.”

Isabelle

De coach Bas Blekkingh

Ik ben de oprichter van de 20-koppige organisatie Authentiek Leiderschap en de auteur van het boek Authentiek leiderschap. Ondertussen zijn er 45.000 exemplaren verkocht en is in 2013 de herziene editie uitgebracht. Dagelijks coach ik organisaties, teams en individuen, waarbij ik mag putten uit 27 jaar ontwikkelingen op het gebied van leiderschap. Ik doceer ‘Authentiek Leiderschap’ als parttime docent op de Universiteit Nyenrode, de Governance Academy en the Young Ladies Business Academy.

Mijn opleiding heb ik genoten aan de Koninklijke Militaire Academie, waar ik de mogelijkheid kreeg om als officier binnen de Landmacht leidinggevenden op te leiden. Hier werd mij duidelijk wat goed en slecht leiderschap voor impact heeft. In 1993 heb ik mijn overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en in 1996 begon ik mijn eigen bedrijf. Mijn missie? De Authentieke Impact van mensen verhogen, waardoor de wereld weer een stukje mooier wordt.

Powered by

Powered by