Boek

Persoonlijk Leiderschap – het boek

Persoonlijk Leiderschap boek

Je bent een succesvol leider. Je hebt veel eindverantwoordelijkheden en oefent je functie al jaren met veel plezier uit. Maar je voelt dat er meer uit je werk te halen valt. Iets houdt dat tegen, en je krijgt geen grip op de oorzaak daarvan. Je wilt meer geluk en effectiviteit in je leven en carrière ervaren – maar zit vast in een patroon. Herken je dat?

Dan is ‘Authentiek Leiderschap’ het aangewezen boek voor jou. Stapsgewijs ontdek je jouw antwoorden op essentiële vragen als:

 • Wat wil ik bereiken in het leven?
 • Wat zijn mijn normen en waarden?
 • Waar sta ik voor?
 • Wat is mijn missie en hoe maak ik die waar?

Zo leer je hoe jij vanuit je authenticiteit anderen inspireert en zelf gelukkiger wordt. De opdrachten en cases in dit boek helpen je daarbij.

Persoonlijk Leiderschap – het boek

Meer dan 45.000 boeken verkocht!
Meer (werk)geluk, betere resultaten, meer zelfvertrouwen.
Ook voor jou.

Het boek Authentiek Leiderschap wil jij lezen als je

 • Als leidinggevende, coach, adviseur of docent een omgeving wilt creëren waarin prestaties en geluk elkaar positief beïnvloeden
 • Geïnspireerd, maar ook een spiegel voorgehouden wilt worden door een boek
 • Stapsgewijs de antwoorden wilt vinden op essentiële (levens)vragen
 • Jouw missie echt wilt definiëren en waarmaken
 • Als authentiek leider anderen wilt inspireren
 • Nog gelukkiger en succesvoller wilt zijn.
Authentiek leiderschap boek (nl)Bestel boek
Authentiek leiderschap e-boek (nl)Bestel boek
Authentic Leadership bookBestel boek

Het resultaat van het Persoonlijk Leiderschap Boek

Zie het boek Authentiek Leiderschap als een zelfcoachingsconcept, dat op zichzelf diepe inzichten biedt.  De basis van deze uitgave is het in de praktijk getoetste zeven-schillenmodel, waarbij het onderzoeken van elke schil jou als lezer dichterbij je kern brengt. Het resultaat? Meer werkgeluk, meer succes, meer zelfvertrouwen.

Persoonlijk Leiderschap – het boek
Persoonlijk Leiderschap – het boek

Persoonlijk Leiderschao Luisterboek

Wil je een samenvatting van het boek Authentiek Leiderschap beluisteren? Hieronder kan je de samenvatting beluisteren via Spotify. Het luisterboek is te horen via elk podcastkanaal.

Bas Blekkingh Persoonlijk Leiderschap – het boek

Het gezicht achter het Persoonlijk Leiderschap Boek 

Het boek Authentiek Leiderschap is geschreven door Bas Blekkingh. Bas heeft na zijn defensieperiode met honderden leiders mogen samenwerken. Hij heeft onderzocht welke impact een leider op de omgeving heeft, en wat wel en niet werkt om die impact te maken. Zijn docentschap aan de Nyenrode Universiteit heeft hem de kans gegeven zijn filosofie verder uit te werken. Omdat hij deze succesvolle materie sneller met iedereen wilde delen, schreef Bas dit boek. Authentiek Leiderschap is al jaren een bestseller in Nederland. In 2015 verscheen de Engelstalige editie van het boek, omdat ons bedrijf steeds vaker in het buitenland actief is.

Neem contact op met Bas
Neem contact op met Authentiek Leiderschap

Neem contact op met Authentiek Leiderschap Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

   

  Powered by