Leiderschapsreis

Leiderschapsreis Authentiek Leiderschap Spanje 2023

Leiderschapsreis Spanje & Nederland

Hoe authentiek ben jij eigenlijk? Wees welkom om dit samen te onderzoeken. Tijdens de Leiderschapsreis gaan we de ongerepte natuur in om dichterbij jezelf te komen. Herken je dit?

 • Je voelt een blokkade om vanuit je ware zelf te gaan leven
 • Je vindt het te belangrijk wat anderen van je vinden. Daardoor laat je kansen liggen, zakelijk en privé
 • Je voelt je snel uit het veld geslagen bij tegenslag
 • Je bent de verbinding met jezelf, je doelen en jouw toekomstvisie uit het oog verloren
 • Je komt voor je gevoel niet genoeg toe aan dat wat jou gelukkig maakt

Wil je meer verbinding met jezelf en wat het vuur in jou laat branden? Effectiever leren communiceren? Je persoonlijke blokkades herkennen en doorbreken, het liefst in de open natuur? Dan is de Leiderschapsreis voor jou.

Ga mee van 15 tot 18 april 2024 in Twente

Of kies voor 12 tot 15 november in Spanje

Ja dat wil ik ook! Neem contact met mij op

Leiderschapsreis SPANJE

Wat je bereikt dankzij de Leiderschapsreis

Het is een van de meest waardevolle en onvergetelijke cadeaus om jezelf én je omgeving te geven: leren vertragen en reflecteren. Uitdaging vinden en inspiratie opdoen om te groeien in jouw persoonlijk leiderschap. Gun jezelf dat, uit de comfortzone van je bekende omgeving.

Het resultaat na de Leiderschapsreis

 • Je voelt weer verbinding met jouw diepste zelf
 • Je (h)erkent de blokkades en patronen die je belemmeren, en leert hoe je die kunt doorbreken
 • Je kunt problemen die je tegenkomt sneller oplossen
 • Je snapt beter waar je kracht zit en gaat deze meer inzetten voor jouw doelen
 • Je krijgt je persoonlijke missie en toekomstvisie scherp, zowel zakelijk als privé.
Ja dat wil ik ook! Neem contact met mij op

“Vertraging, diepere reflectie, nieuwe inspiratie. Ook voor jou.”

Wat onze klanten zeggen

“Deze leiderschapsreis heeft mijn verwachtingen overtroffen, deze ervaring is voor mij zeer waardevol voor de rest van mijn leven. Heb de tijd gekregen om terug te kijken op mijn leven, stil te staan bij het hier & nu, maar veel belangrijker nog na te denken over een gelukkige toekomst. Gun jezelf deze reis!”

Manager bij JDE

“Deze leiderschapsreis zorgt ervoor dat je afstand neemt van je reguliere activiteiten. Je komt echt even los. Door de kleine groep deelnemers met 2 coaches ontstaat er een open sfeer waarin iedereen o.b.v. vertrouwen met elkaar omgaat en deelt. De opbouw en variatie in de dagen is plezierig en je vertrekt met de nodige inzichten die vertaald zijn naar concrete beloftes aan jezelf!”

Jan Albert van Laar – Manager bij Scildon

Zo werkt de Leiderschapsreis

Het unieke van de Leiderschapsreis is dat we vrijheid en ruimte combineren met onze expertise op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Door een persoonlijke voorbereiding, uitdagend programma en professionele begeleiding tijdens jouw reis, en het definiëren van acties voor je terugkeer, leef je na afloop weer in verbinding met hoofd en hart.

De Leiderschapsreis van Authentiek Leiderschap bestaat uit de volgende bouwstenen:

 • Persoonlijke gesprekken. Wat heeft je gemaakt en geraakt tot wie je nu bent? Welke lessen neem je mee, en wat laat je achter?
 • Koppeling van jouw persoonlijke missie aan beleving en daadkracht. Als jij leeft wie je werkelijk bent, wat wil je dan doen en betekenen in jouw werk- en privéleven?
 • Naast het doorgronden door middel van persoonlijke gesprekken gebruiken we verschillende belevingselementen zoals natuur, muziek, fysieke challenges en meditatie. Zo leer je begrijpen en voelen welke persoonlijke blokkades je in de weg staan
 • Inzicht in de Ego patronen die je versterken en belemmeren in het contact met jezelf en anderen
 • Vertragen. We maken tijd voor individuele reflectie en coaching
 • Visie op de toekomst, zowel persoonlijk als voor je organisatie

Ben je klaar voor een programma waarin je een enorme groei kunt realiseren in jouw persoonlijke ontwikkeling, in de prachtige natuur?

leiderschapsreis - Reis naar Spanje

De gezichten achter de leiderschapsreis van Authentiek Leiderschap

De Authentiek Leiderschap aanpak kenmerkt zich door een no-nonsense benadering.

De missie van jouw coaches Dana Wildeman, Editha Schouten en Evert Schaftenaar? Mensen de weg naar zichzelf te laten ontdekken. Ze gelukkiger en succesvoller maken door ze te laten voelen dat de regie over hun leven in hun handen ligt. En zo hun lef, verborgen potentieel en talenten naar boven halen.

Neem contact op met Dana, Editha & Evert
Contact over Leiderschapsreis

Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Leiderschapsreis. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

  Powered by
  Contact over Leiderschapsreis

  Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Leiderschapsreis. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

   Powered by