Authentiek Leiderschap LAge Vuursche

Herken je dit?

  • Mensen leveren niet op tijd, of met de verkeerde kwaliteit, terwijl ik dacht toch duidelijk geweest te zijn
  • Soms weet ik niet hoe ik het beste kan aansturen
  • Ik zou meer moeten delegeren, maar iets houdt me tegen
  • Ik weet ook niet welke managementstijlen ik kan gebruiken
  • Mijn leidinggevende zit me te dicht op mijn huid

Hoe stuur je nou op een makkelijkere manier processen, projecten of teams aan, waarmee je voorspelbare uitkomsten krijgt?
En hoe houd je soms je leider op afstand, zodat je meer vrijheid in je werk ervaart?

In 5 modules legt Bas Blekkingh 2 stijlen en 8 simpele afspraken uit, die ervoor zorgen dat aansturen en aangestuurd worden weer inspirerend en voorspelbaar wordt. Weinig theorie, het gaat over aansturen in de praktijk!

De E-learning duurt 45 minuten en bestaat uit 5 modules en kost € 45,- euro.

Managementstijlen aansturen en andere basics

Beter aansturen en aangestuurd worden!

5 modules
45 minuten video materiaal
2 jaar toegang

Bekijk de preview:

Wat je bereikt dankzij de E-learning managementstijlen

De coach Bas Blekkingh

Het aansturen heb ik ooit geleerd in het leger. Er zijn weinig plekken waarbij verkeerde aansturing zoveel nadelige consequenties kan hebben. Daarom wordt er bij defensie enorm geïnvesteerd in ‘bevelvoering’ en  ‘leiderschap’.

Een aantal klanten hebben mij gevraagd om de impactvolle defensie-bevelvoering te vertalen naar ‘gewonere’ organisaties. Hieruit is deze E-learning ontstaan. De 8 normen die ik heb samengesteld, worden tot in de bestuurskamers van veel organisaties, zoals verzekeraars, banken en ziekenhuizen gebruikt.

Powered by