Intervisie

Intervisie

Je bent onderdeel van een groep professionals die op zoek is naar een effectieve en duurzame intervisiemethode. Jullie willen korte, impactvolle sessies met een positieve insteek. En jullie willen begeleiding bij de eerste intervisiesessies, om het vervolgens zelf op te (kunnen) pakken. Met de Authentiek Leiderschap intervisiemethode upgrade je het gesprek – en daarmee de intervisieresultaten van jouw groep leading professionals.

Onze intervisiemethode is uitermate geschikt wanneer jij als groepslid het volgende ervaart:

 • Jullie willen meer inzicht in jullie zelf en het speelveld waarin jullie werken
 • Jullie zijn klaar om echt stappen te maken in een thema waar jullie al een tijd tegenaan lopen
 • Er is teveel diepgang: er wordt van alles (van vroeger) bijgehaald
 • Er is te weinig diepgang: het gesprek gaat al snel richting advies
 • De huidige intervisiesessies missen positiviteit
 • Jullie ervaren dat de oplossingen uit intervisie niet concreet of realistisch zijn
intervisie-amsterdam-authentiek-leiderschap

intervisie-hilversum-authentiek-leiderschap

De kracht van de intervisiemethode van Authentiek Leiderschap? Dat je de denkkracht van de gehele groep gebruikt om het thema waar je tegenaan loopt een stap verder te helpen. Je vergroot hiermee het vertrouwen en het zelfoplossend vermogen van jezelf en van de groep.

Welke mogelijkheden ontvouwen zich wanneer jouw intervisiegroep:

 • Elkaar ondersteunt en motiveert om elkaars thema’s echt op te lossen?
 • Elkaar op een positieve en diepgaande manier benadert?
 • Snel en effectief tot de kern komt bij elkaar, zonder te hoeven graven?

 Het resultaat van de Authentiek Leiderschap intervisiemethode?  Diepgaande intervisie. Effectieve intervisie. Opbouwende intervisie. Continue met elkaar leren. En dus beter resultaat voor jou en je groep, en daarmee voor jullie omgeving.

Ja dat wil ik ook!

“Meer vertrouwen, meer inzicht,
effectievere resultaten.
Ook in jouw intervisiegroep.”

Wat je bereikt dankzij de Intervise op de Authentiek Leiderschap methode

Niet alleen je intervisiegroep, maar ook jij bereikt nieuwe hoogten met de intervisiemethode van Authentiek Leiderschap. Onze methode is uitermate geschikt als een vorm van teambuilding: jullie helpen elkaar echt, en groeien met elkaar – en naar elkaar toe. Maar jijzelf bereikt als professional ook een hoger niveau.

Het resultaat van intervisie met de Authentiek Leiderschap methode voor jouw groep

 • Jullie zien de impact van de intervisie op ieder individu
 • Jullie investeren effectiever in jezelf en in elkaar
 • Probleemoplossend vermogen en zelfvertrouwen van ieder groepslid zijn gegroeid
 • Onderling vertrouwen, probleemoplossend vermogen en zelfvertrouwen van de intervisiegroep zijn gegroeid
 • Jullie zijn in staat te werken met de intervisiemethode van Authentiek Leiderschap en kunnen dit als groep zelf voortzetten.
intervisie-lage-vuursche-utrecht-authentiek-leiderschap

intervisie-hilversum-amsterdam-authentiek-leiderschap

Het resultaat van de Authentiek Leiderschap Intervisiemethode voor jou als professional

 • Persoonlijke (leiderschaps)ontwikkeling
 • Je krijgt inzicht in hoe je een probleem op het juiste abstractieniveau aanpakt
 • Je inzicht in jezelf en het speelveld waarin je werkt zijn vergroot
 • Je probleemoplossend vermogen, persoonlijke effectiviteit en impact zijn vergroot
 • Je maakt realistische stappen in het oplossen van een thema waar je al een tijdje tegenaan loopt.

Zo werkt de Authentiek Leiderschap Intervisie

Met onze intervisiemethode verhoog je het potentieel van je intervisiegroep. We gaan niet graven in wat niet goed gaat: de intervisie is erop gericht om gedrag te begrijpen en te ontdekken welk potentieel nog niet zichtbaar is. Met de nodige humor bereiken we met de gesprekken diepgang op een positieve manier.

Gewapend met jarenlange ervaring en de bewezen intervisiemethode en filosofie van Bas Blekkingh gaan de adviseurs van Authentiek Leiderschap tijdens een intervisie met jullie aan de slag. Wij begeleiden de groep om het hoogste potentieel uit ieder individu te halen.

Samen met je persoonlijke adviseur van Authentiek Leiderschap leren en ervaren jij en de groep de stappen van de Authentiek Leiderschap Intervisie. Jullie beginnen met inzicht in de filosofie, waardoor jullie problemen makkelijker kunnen doorgronden. 

intervisie-amsterdam-hilversum-authentiek-leiderschap

intervisie-utrecht-lage-vuursche-authentiek-leiderschap

De 3 stappen van de Authentiek Leiderschap Intervisie:

Met ieder groepslid wordt een intakegesprek gehouden. Hierbij worden de individuele behoeften geïnventariseerd, zodat deze later tijdens de intervisie effectief behandeld kunnen worden.

Ook wordt de door ieder individu ter voorbereiding online ingevulde Ego Scan besproken.

Om diepgang in de intervisie te bereiken krijgen de deelnemers tijdens een interactieve workshop inzicht in de beginselen van het zeven-schillenmodel. Dit schept een gemeenschappelijk kader, creëert een veilige setting met een positieve intentie en vormt de basis van de intervisiemethode.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, budget en jullie wensen begeleiden wij een aantal sessies. Onder leiding van je persoonlijke Authentiek Leiderschap adviseur verkennen jullie het probleem door het stellen van driedimensionale, open vragen. De groep bekijkt door middel van roddelen het probleem van één kant. In 90% van de gevallen blijkt de probleemstelling toch een andere te zijn.

Als groep help je elkaar de verschillende opbrengsten van je gedrag inzichtelijk te maken. Samen formuleren jullie de mogelijke oplossingen. Na afloop van de intervisiesessies heeft iedereen de mogelijkheid gehad zijn probleemstelling in te brengen, en hebben jullie de methode onder de knie om zelfstandig de intervisie voort te zetten.

Ben je klaar voor een positieve, effectieve en diepgaande intervisie
met jouw intervisiegroep?  Neem dan contact met ons op!

intervisie-open-inschrijving-authentiek-leiderschap

We bieden ook intervisie aan via open inschrijving. Het aantal deelnemers per intervisiegroep bedraagt vijf. De groepen worden samengesteld op basis van werkniveau en ervaring van de deelnemers. Meld je aan contact op te nemen! Bij voldoende interesse vormen we een groep.

Aanmelden ‘open inschrijving intervisie’

De gezichten achter Authentiek Leiderschap

De Authentiek Leiderschap aanpak kenmerkt zich door een no-nonsense benadering. Onze missie? Jou (nog) gelukkiger en succesvoller maken. Door je de leiding over je leven te laten nemen, zakelijk en privé.

De methodiek van Authentiek Leiderschap kun je thuis en op de werkvloer toepassen. Wij geloven in het sneeuwbaleffect dat dit heeft op de mensen in jouw omgeving. We zien het al jaren gebeuren en worden daar zelf heel gelukkig van.

Contact over Intervisie

Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Intervisie. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

  Powered by
  Contact over Intervisie

  Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Intervisie. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

   Powered by
   Contact over Intervisie

   Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Intervisie. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

    Powered by
    Aanmelden ‘open inschrijving intervisie’

    Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor open inschrijving intervisie.


     Powered by