Authentiek Leiderschap Intervisie Sessies (ALIS): Impactvol & Duurzaam

(Open inschrijving is gestart! Gemiddelde score door deelnemers: 9,2)

Authentiek Leiderschap Intervisie Sessies
ALIS betekent meer inzicht krijgen in jezelf en op het speelveld waarin je werkt. ALIS is de meest efficiënte én effectieve vorm van ontwikkelen.
Deelnemen aan ALIS betekent intensief en actief samenwerken met voor jou geselecteerde deelnemers van andere organisaties. Authentiek Leiderschap hanteert het 7-Schillen model™ waardoor vraagstukken en oplossingen met de juiste diepgang worden benaderd. Het leereffect is daarmee vele malen groter en de jou aangeboden oplossingen en inzichten beklijven.

Aanpak en resultaat
• Intakegesprek met coach. Hierin wordt de individuele behoefte van jou geïnventariseerd, zodat deze later tijdens de intervisie, effectief behandeld kan worden. Tevens wordt er bekeken in welke intervisiegroep je het meest tot je recht komt.
• Ego Scan. Hierin wordt duidelijk hoe jij je het liefst positioneert in een team, wat daarbij effectief en minder effectief is. Tevens wordt helder voor welke ego’s van anderen jij een allergie hebt ontwikkeld.
• Inleiding Authentiek Leiderschap. Hierin wordt uitgelegd hoe je de beginselen van het 7-Schillen model™ gebruikt tijdens de intervisie. Dit schept een gemeenschappelijk kader, waardoor de effectiviteit van de daarop volgende intervisie, sterk toeneemt.
• Vier sessies van een dagdeel. De intervisiegroep onder leiding van een coach van Authentiek leiderschap verkent het probleem door het stellen van driedimensionale open vragen. Ervaring leert dat in 90% van de gevallen de probleemstelling toch net een andere blijkt te zijn. De groep helpt je de verschillende opbrengsten van je gedrag inzichtelijk te maken en formuleert samen met jou de mogelijke oplossingen.

Het resultaat voor jou is dat je probleemoplossend vermogen enorm is vergroot. Je kunt zelf ALIS voorzitten. Je bent exponentieel gegroeid in je effectiviteit. De intervisiegroep blijft zelfstandig actief, waardoor je professioneel netwerk is uitgebreid.

Voor wie?
ALIS is bestemd voor jou als je een ervaren leider / professional bent en behoefte hebt aan een verdieping van je persoonlijke leiderschapskwaliteiten en effectiviteit. Je bent bereid je kwetsbaar op te stellen in een absoluut veilige omgeving. Je hebt minimaal HBO-denkniveau.

Het aantal deelnemers per intervisiegroep bedraagt vijf. De groepen worden samengesteld op basis van werkniveau en ervaring van de deelnemers. We maken een onderscheid in de volgende werkniveaus:
• Bestuurder (2.250,- euro, excl. BTW per deelnemer)
• Directielid (2.050,- euro, excl. BTW per deelnemer)
• Manager (1.795,- euro, excl. BTW per deelnemer)
• Teamleider (1.495,- euro, excl. BTW per deelnemer)

Locatie
We houden ALIS op onze thuisbasis: Karnemelksweg 2a in Lage Vuursche.

Timing
De nieuwe ALIS start direct na de samenstelling van een geschikte groep.

Meedoen?
Wil je eventueel meedoen, schrijf je dan in.

Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons kantoor.

info@authentiekleiderschap.nl
Telefoon: +31 (0)35-621 97 99

Post- en bezoekadres:
Authentiek Leiderschap
Karnemelksweg 2a
3749 AH Lage Vuursche

terug