Individuele Coaching 

coaching-lage-vuursche-authentiek-leiderschap

Individuele Coaching 

Je bent een bestuurder, manager of professional en wilt aan de slag met je persoonlijke effectiviteit. Want je voelt dat er meer in je zit dan dat er op dit moment uit komt. Je vraagt je af of je nog wel op het juiste pad zit. En of je nog voldoende geluk, voldoening en plezier ervaart bij wat je doet. Heb je het gevoel dat je op een kruispunt van nieuwe beslissingen staat? Denk dan eens aan individuele coaching. Onze individuele coaching is uitermate geschikt wanneer jij het volgende ervaart:

 • Je hebt niet altijd de impact op de omgeving die je voor ogen hebt
 • Je hebt een (te) hoge werkdruk en komt niet toe aan de belangrijke zaken
 • Je wilt weten wat je nu echt wilt, wat je echt drijft, en daarvoor gaan
 • Je wilt aan de slag met onhandig gedrag dat je soms vertoont
 • Je start in een nieuwe rol en dat is spannend: wat gaat er van je gevraagd worden? Daar zou je met iemand over willen levelen
 • Je hebt behoefte aan tegengas, een eerlijk gesprek met iemand van buiten de organisatie (zonder je druk te hoeven maken over wat je wel/niet kunt zeggen)

Tijdens het Individuele Coaching traject van Authentiek Leiderschap wordt tastbaar gemaakt hoe jij je effectiviteit en werkgeluk kunt vergroten. Deze kennis kun je vervolgens meenemen in je privéleven, zodat je ook daar meer effectiviteit en geluk gaat ervaren.

Het resultaat? Meer werkgeluk en een verhoogde effectiviteit voor jou. En dus betere resultaten voor je omgeving, team en bedrijf.

coaching-hilversum-authentiek-leiderschap

coaching-amsterdam-authentiek-leiderschap

Individuele Coaching: online of op locatie

Het Individuele Coaching traject van Authentiek Leiderschap kun je zowel online als op onze locatie in Lage Vuursche volgen – of een op maat gemaakte hybride vorm daarvan.

Ja, dat wil ik!

Wat je bereikt dankzij het Individuele Coaching traject

Niet alleen jij bereikt nieuwe hoogten na een coachingstraject met Authentiek Leiderschap. Ook jouw omgeving profiteert van jouw coachingsresultaten.

Het resultaat na het Individuele Coaching traject met Authentiek Leiderschap voor jouw omgeving

 • Je omgeving ervaart je als effectiever, wat ook hun effectiviteit positief beïnvloedt
 • Je omgeving ervaart een betere samenwerking met jou
 • Je omgeving ziet dat je meer zelfvertrouwen en plezier uitstraalt
 • Je omgeving wordt door jou geïnspireerd om ook zelf te groeien en meer impact te maken

Het resultaat na het Individuele Coaching traject met Authentiek Leiderschap voor jou

 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je kent je eigen missie, Ego’s en kernwaarden en weet hoe je deze in kunt zetten
 • Je weet wat je stimulerende en blokkerende patronen zijn en hoe je hiermee omgaat
 • Je bent je meer bewust van je gedrag en handelt daardoor ook bewuster
 • Je hebt handvatten waarmee je ook in de toekomst zaken waar je tegenaan gaat lopen op kunt lossen
 • Je hebt meer impact op de mensen om je heen, zowel privé als in je organisatie.

“Meer werkgeluk, meer effectiviteit,
betere resultaten. Ook voor jou.”

Zo werkt het Individuele Coaching traject

Met positiviteit en diepgang gaan we in alle facetten in op jouw coachvraag. Wij geloven niet in graven naar wat verkeerd gaat – samen ontdekken we welk potentieel nog niet zichtbaar is. Dat halen we naar boven.

Gewapend met jarenlange ervaring en de bewezen visie en methodiek van Bas Blekkingh, gaan onze adviseurs van Authentiek Leiderschap tijdens een individueel coachingstraject samen met je aan de slag. Wij begeleiden jou van begin tot eind om het hoogste potentieel uit jou te halen.

Coachingstrajecten op locatie worden verzorgd op ons eigen kantoor  in Lage Vuursche. Is dit niet haalbaar voor je vanwege de afstand of andere omstandigheden?

Kies dan voor online individuele coaching in je eigen omgeving. Of een op maat gemaakte hybride vorm, waarin we live gesprekken combineren met gesprekken via een live videocall. De keuze is aan jou.

Samen met je persoonlijke adviseur van Authentiek Leiderschap leer je jouw effectieve en niet-effectieve individuele patronen doorgronden. Maar vooral: hoe je deze patronen kunt inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan je team, collega’s, bedrijf en familie. Een positieve bijdrage aan het geluk en succes van mens en organisatie!

Wat onze klanten zeggen

“De een-op-eengesprekken met mijn AL adviseur zijn altijd open, energiek, ontdekkend en inspirerend, nooit zweverig en helpen mij in het confronteren van dilemma’s en het houden van een open blik bij het oplossen ervan.”

Roelof Meijer – CEO SIDN

De 5 stappen van het Individuele Coaching traject

Tijdens een korte telefonische intake checken we of wij de geschikte partij voor jou zijn. We bespreken of wij je kunnen helpen, stellen je een coach voor en geven je informatie over hoe jouw individuele coachingstraject eruitziet. Bijvoorbeeld wanneer je online wilt combineren met één of twee live gesprekken. Wanneer je vervolgens kiest voor een vrijblijvend eerste gesprek, geven we je een aantal vragen mee ter voorbereiding.

Tijdens het vrijblijvende eerste gesprek definiëren we samen wat het coachdoel is waar jij mee aan de slag wilt. Je hebt het gesprek voorbereid aan de hand van de vragen, die we samen doornemen . Aan het einde van het gesprek besluit jij of je met ons verder wilt.

Ga je het traject aan? Dan bespreken we welke sparringpartners wij gaan interviewen om ons te helpen een goed beeld van je te krijgen. Ook ontvang je het boek Authentiek Leiderschap en toegang tot onze e-learning omgeving Authentic Impact.

Je vult de vragenlijst in voor een Ego Scan. De Ego Scan geeft kristalhelder weer welke positioneringstechnieken (Ego’s) jij gebruikt. Deze Ego’s kunnen je persoonlijke effectiviteit verhogen maar helaas ook in de weg zitten. Ook worden je allergieën duidelijk: situaties waar je mogelijk wat heftig en ineffectief op kunt reageren (zie Ego Scan).

Je coach spreekt telefonisch met 3-4 sparringpartners. Dit kan een leidinggevende zijn, een collega, iemand uit je team, een familielid of vriend. Aan hen wordt gevraagd waar zij jouw talenten, passie en groeipotentieel zien. 

Na de intake volgen gemiddeld vier maandelijkse coachingsgesprekken. Hierbij gaan we aan de slag met jouw persoonlijke effectiviteit en lossen we je coachvraag op. Je krijgt de input van de sparringpartners mee en de resultaten van de Ego Scan. De coachdoelen ga je verzilveren. Daarnaast geven we je niet alleen het onmiddellijke resultaat mee, maar ook handvatten om in de toekomst problemen effectiever te kunnen aanpakken. Zo biedt een individueel coachingstraject jarenlang waarde.

Je leidinggevende en de sparringspartners kunnen gedurende het traject benaderd worden om de voortgang te checken. Dit gebeurt alleen als jij zelf aangeeft dat te willen. Als je leidinggevende de opdrachtgever is, zal er in ieder geval een concrete evaluatie plaatsvinden. Vertrouwelijkheid is natuurlijk gegarandeerd. Wij rapporteren daarom niet aan je leidinggevende: jij doet zelf de evaluatie.

Na zes maanden hebben we een laatste gesprek om te zorgen dat het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit en werkgeluk ook echt geborgd is. Zijn de ontwikkelingen duurzaam? Wat gaat er goed, en waar kun je weer een volgende stap in nemen?

Individuele coaching

Ben je klaar voor individuele coaching en om op een positieve manier jouw potentieel te vergroten? Via coaching op locatie in Lage Vuursche, online of een combinatie daarvan? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
coaching-hilversum-amsterdam-authentiek-leiderschap

De gezichten achter Authentiek Leiderschap

De Authentiek Leiderschap aanpak kenmerkt zich door een no-nonsense benadering. Onze missie? Jou (nog) gelukkiger en succesvoller maken. Door je de leiding over je leven te laten nemen, zakelijk en privé.

De methodiek van Authentiek Leiderschap kun je thuis en op de werkvloer toepassen. Wij geloven in het sneeuwbaleffect dat dit heeft op de mensen in jouw omgeving. We zien het al jaren gebeuren en worden daar zelf heel gelukkig van.

Coaching of sparren?

Ben je op zoek naar iemand om mee te sparren? Wij maken onderscheid tussen coaching en sparring. Bij coaching werken we vanuit een coachvraag en -doel. Bij sparring is er geen coachdoel, maar is er wel behoefte om met iemand buiten de organisatie te spreken over dan aanwezige thema’s.

Het is prettig om periodiek ‘me-time’ te hebben, waarbinnen je zonder agenda cases tegen het licht kunnen houden. Wil je actuele thema’s binnen je organisatie bespreken met een professional uit het bedrijfsleven, die weet waar je het over hebt? Kies dan voor sparringssessies met een coach van Authentiek Leiderschap.

Ja, ik wil ook sparren!
coaching-amsterdam-hilversum-authentiek-leiderschap

Contact over Individuele Coaching

Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Individuele Coaching. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

  Powered by
  Contact over Individuele Coaching

  Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Individuele Coaching. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

   Powered by
   Contact over Individuele Coaching
   Sub Heading Goes Here

   Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Individuele Coaching. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

    Powered by
    Contact over Sparringssessies

    Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over sparringssessies. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

     Powered by