Individu

Individu – Persoonlijk leiderschap

Je wilt aan de slag met je persoonlijke effectiviteit en/of persoonlijk leiderschap. Want je voelt dat er meer in je zit dan er op dit moment uit komt. Om dit te bereiken kun je ‘Individuele Coaching’ kiezen, of ‘Burn-out coaching’ als het allemaal wat te zwaar is geworden, of misschien wil je een aantal dagen achterelkaar gecoacht worden tijdens een ‘Leiderschapsreis’. Het kan ook zijn dat je met generatiegenoten wilt deelnemen aan ‘NGL-programma’.

Je bent een bestuurder, manager of professional en wilt aan de slag met je persoonlijke effectiviteit. Want je voelt dat er meer in je zit dan dat er op dit moment uit komt. Je vraagt je af of je nog wel op het juiste pad zit.

Je zit al een tijd niet lekker in je vel. Misschien ben je al uitgevallen, of heb je het gevoel dat dit ieder moment kan gebeuren. Je had niet verwacht dat dit jou zou overkomen, en vraagt je af hoe lang dit gaat duren.

Tijdens de Leiderschapsreis gaan we de ongerepte natuur in om dichterbij jezelf te komen. Wil je meer verbinding met jezelf en wat het vuur in jou laat branden? Je persoonlijke blokkades herkennen en doorbreken? Dan is de Leiderschapsreis voor jou.

In ons drukke bestaan vergeten we soms de ware betekenis van verbinding met onszelf en het besef van wat we echt belangrijk vinden.

Hey young professional, wie ben JIJ ook alweer? Het is nu tijd voor JOU: jouw groei, jouw ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Wil jij in 2024 bewust bezig zijn met het realiseren van je doelen en voornemens? Wij begeleiden jou op het gebied van leiderschap, gedrag en samenwerking.

Meer motivatie, succesvolle verandering,
betere resultaten. Ook voor jou.

De gezichten achter Authentiek Leiderschap

De Authentiek Leiderschap aanpak kenmerkt zich door een no-nonsense benadering. Onze missie? Jou (nog) gelukkiger en succesvoller maken. Door je de leiding over je leven te laten nemen, zakelijk en privé.

De methodiek van Authentiek Leiderschap kun je thuis en op de werkvloer toepassen. Wij geloven in het sneeuwbaleffect dat dit heeft op de mensen in jouw omgeving. We zien het al jaren gebeuren en worden daar zelf heel gelukkig van.