QUEST YOUR LIFE

In ons drukke bestaan vergeten we soms de ware betekenis van verbinding met onszelf en het besef van wat we echt belangrijk vinden.

Je leven is druk. Je hebt veel ballen hoog te houden: Een fijn, druk gezin, een ambitieuze baan, een sociaal leven dat veel van je vraagt en tussendoor ook nog proberen te sporten. Bezig met voldoen aan een hoop wensen en verwachtingen van je omgeving. ’s Avonds zit je uitgeblust op de bank, met weinig energie meer over als er eindelijk tijd is voor jouzelf. Herken je dit?

Hoe zou het voelen om twee dagen uit jouw normale habitat te stappen? Twee dagen ‘just for you’. Waarin we samen de diepte in gaan, op zoek naar jouw drijfveren en wat belangrijk is voor jou. In een prachtige omgeving, middenin de natuur.

Samen zorgen we ervoor dat je helderheid krijgt over wat je voelt, denkt en verlangt. Dit kan gaan over het pad dat je aan het bewandelen bent, jouw drijfveren en de volgende stap die jij wilt maken in jouw carrière. Het kan ook gaan over moederschap combineren met business, de verschillende rollen die je hebt, hoe je deze invult en daar balans in vindt. Wat de thema’s ook zijn, het gaat in elk geval over jou; Questioning your Life.

Wat kun je verwachten?

  • Online intake om jouw doel voor deze 2 dagen helder te krijgen
  • Persoonlijke Egoscan
  • 360 graden Feedforward
  • Authentic Journal
  • 2-daagse ‘Quest Your Life’
  • Optioneel: verdiepende vervolg coach sessie(s)

Wat levert deze tweedaagse Quest Your Life jou op?

Door te vertragen, kun je meer voelen en krijgen je gedachten meer ruimte. De filosofie van Authentiek Leiderschap zorgt voor een stevig fundament. Naast dit krachtige, analytische model, gebruiken we de natuur, breathwork, prachtige opdrachtkaarten en 1:1 coaching om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Na deze tweedaagse heb je eindelijk weer de kans gehad om in rust je eigen leven te observeren, te verkennen waar je tevreden bent en waar je mag bijsturen. Je gaat met inzichten én concrete stappen weg, zodat je weet wat jouw next steps zijn.

Over Dana

Dana Wildeman is partner en coach bij Authentiek Leiderschap. Door haar opleiding en werk bij de Raad voor de Kinderbescherming weet zij hoe de mind en psyche werken. Daarnaast brengt zij haar kennis, ervaring en passie voor breathwork en lichaamswerk mee. Dana’s missie is om mensen uit te dagen het randje van de comfortzone op te zoeken en hun hart te volgen. Ze is tevens co-founder van Souldriven Female Leaders, een platform voor vrouwelijk leiderschap.