Young Professional? Let’s (re)Connect!

Hey Young Professional! Toe aan een dag voor jouZELF?

We leven in een tijdperk waarin we constant ‘aan staan’. Individualisering en digitalisering staan écht contact in de weg. Ook echt contact met jezelf. Om die connectie met jezelf (terug) te vinden, kies je voor de eendaagse Let’s (re)Connect.

Dit is Let’s (re)Connect

 • Vertragen
 • Luisteren naar de signalen van je lichaam
 • Het (opnieuw) verbinden van hoofd en hart
 • Stilstaan bij jouw behoeften en verlangens.

Jij komt tot jezelf en je drijfveren. Om vervolgens keuzes te kunnen maken die goed voor JOU zijn. Zodat je gezonder, gelukkiger en succesvoller wordt. 

We gaan dit doen door de filosofie van Authentiek Leiderschap te combineren met de natuur, haptonomie en breathwork. 

Ja dat wil ik ook!
leiderschapsontwikkeling-lage-vuursche-authentiek-leiderschap

coaching-amsterdam-hilversum-authentiek-leiderschap

Spreekt dit jou aan?

23 november staat deze onvergetelijke dag gepland. Heb je interesse om mee te doen of wil je meer weten? Stuur ons een bericht. Wij zorgen dat je dan als eerste de mogelijkheid krijgt om je aan te melden.

De Authentiek Leiderschap coaches voor
young professionals

Dana Wildeman en Nienke den Os  hebben een grote passie voor het werken met young professionals, de leiders van de toekomst. Als pioneers van Authentiek Leiderschap doen zij het graag nét wat anders voor de Next Generation Leaders!

Nienke den Os is partner en coach bij Authentiek Leiderschap. Zij begon haar werkende leven als fysiotherapeut, en is daarnaast opgeleid tot Haptonomisch Professional en leefstijlcoach. Vanuit deze achtergrond weet zij als geen ander gevoelsleven, lichaamstaal en leefstijl te betrekken bij haar coaching. Dit doet zij op een no-nonsense manier die aansluit op het gedachtegoed van Authentiek Leiderschap. Nienke is tevens als facilitator verbonden aan de Foundation for Natural Leadership. Jaarlijks neemt zij mensen mee op leiderschapstrail in de wildernis van Botswana, Afrika.

Dana Wildeman is partner en coach bij Authentiek Leiderschap. Door haar opleiding en werk bij de Raad voor de Kinderbescherming weet zij hoe mind en psyche werken. Daarnaast brengt zij haar kennis, ervaring en passie voor Breathwork en lichaamswerk mee. Dana’s missie is om mensen uit te dagen het randje van de comfortzone op te zoeken en hun hart te volgen. Ze is tevens co-founder van Souldriven Female Leaders: een platform voor vrouwelijk leiderschap.

Neem contact op met Dana & Nienke
Contact over Next Generation Leaders

Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Next Generation Leaders. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

  Powered by
  Contact over Young professional

  Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over de Young professional producten. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

   Powered by