Leadership Journey

Het is een van de meest waardevolle en onvergetelijke cadeaus om jezelf én je omgeving te geven: vertragen, reflecteren, uitdaging en inspiratie om te groeien in jouw (persoonlijk) leiderschap. Geniet daarnaast van de fantastische Spaanse rust, omgeven door ruimte en natuur én met een perfecte verzorging.

Het unieke van deze reis is dat we vrijheid, rust en ruimte combineren met onze professionaliteit en uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Door een persoonlijke voorbereiding, goede begeleiding tijdens jouw Journey en coaching bij het waarmaken van je acties als je weer thuis bent, leef je weer in verbinding met hoofd en hart.

Building blocks

  • Jouw persoonlijke missie gekoppeld aan beleving en daadkracht. Als ik leef wie ik werkelijk ben, wat wil ik dan doen en betekenen in mijn werk en in mijn privé leven?
  • Begrijpen en voelen welke persoonlijke blokkades je missie in de weg staan. Naast het doorgronden door persoonlijke gesprekken, gebruiken we verschillende belevingselementen zoals paarden coaching, natuur, fysieke challenge en meditatie.
  • Inzicht in de Ego patronen die je versterken én welke belemmerend werken in het contact met jezelf en anderen.
  • Vertragen; tijd hebben voor persoonlijke reflectie en coaching.
  • Visie op de toekomst, zowel persoonlijk als voor je organisatie.

Programma

  • Intake, Ego Scan en 360º feedback zorgen voor een goede voorbereiding.
  • Journey Malaga van 7 dagdelen: start programma woensdag rond 13.00 uur en vertrek zaterdagmiddag.
  • Check-out en een persoonlijk coachingsgesprek in Nederland ondersteunen je voornemens en acties.

Locatie

Je verblijft op een prachtige locatie in Malaga. De perfecte plek om tot jezelf te komen. Je hebt een eigen twee persoonskamer, volledige verzorging met heerlijke en pure maaltijden en dranken.

Investering

De kosten zijn € 2.750,- (exclusief vliegticket en BTW).

Brochure

Alles nog een keer rustig nalezen? Download hier onze brochure.

Adviseurs

Dana Wildeman

Editha Schouten

Evert Schaftenaar

Contact

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.