Maak een heerlijk jaar

Wil jij in 2024 bewust bezig zijn met het realiseren van je doelen en voornemens? Wij begeleiden jou op het gebied van leiderschap, gedrag en samenwerking. Wij, Editha Schouten en Karin Zwanikken organiseren een nieuw programma ‘Maak een heerlijk jaar!’.

Elke eerste vrijdag van het kwartaal spreken wij af op het strand om jouw doelen en voornemens te realiseren. Wij kijken terug naar het vorige jaar. Vanuit dit perspectief gaan we dromen naar volgend jaar. Wat zijn jouw ingrediënten voor een heerlijk jaar?

Samen met professionele hulp van ons begeleiden wij jou op persoonlijk en professioneel gebied. Wij zijn bevlogen in ons vak en gaan op zoek naar de kern.

Vind je het ook tijd om op zoek te gaan naar jouw ingredienten voor geluk en zelfvertrouwen? Meld je dan nu aan en dan zien wij jou binnenkort bij ons op het strand.

Wat je bereikt in dit programma

Geef jezelf dit programma cadeau om jouw voornemens echt onder de loep te nemen en te realiseren. Om realistische doelen te stellen en ook te snappen en te kiezen als je deze toch niet haalt.

Het resultaat van dit programma

  • Je hebt je voornemens gerealiseerd of bewust gelaten
  • Je krijgt meer inzicht in jouw gedrag en effectiviteit
  • Je ervaart meer zelfvertrouwen en geluk
  • Je hebt de tools in handen om je voornemens te realiseren
Contact over Maak een heerlijk jaar

“Reflectie, inspiratie en vooruitkijken.
Ook voor jou een Heerlijk jaar.”

Zo werkt Maak een heerlijk jaar

Maak een heerlijk jaar is een jaar programma waarin je bewust bezig gaat met het realiseren van je doelen en voornemens. Over je werk, je gezondheid, ontwikkeling en/of je persoonlijke leven.

We starten met terugkijken. In een ontspannen setting kijk jij terug naar het vorige jaar. Vanuit dit perspectief gaan we dromen naar volgend jaar. Hoe maak jij een heerlijk jaar?

Wat zijn voor jou de ingrediënten van een heerlijk jaar. Maar ook wat belemmert je om echt de stap te nemen. En hoe doorbreek je dit patroon. Het programma bestaat uit 6 contact momenten (waarin 4 hele dagen), uitgespreid over 1 jaar. Ben je klaar voor een programma waarin je een Super jaar kunt realiseren op een fijne plek en in de prachtige natuur aan zee?

Wat onze klanten zeggen

“Ik kwam dit programma tegen en dat heeft mij geholpen om intenties om te zetten in DOEN! Met meer geluk en plezier heb ik een aantal voornemens gerealiseerd. Ik heb nu al een heerlijk jaar. Volgend jaar weer!”

De gezichten achter Maak een heerlijk jaar

Editha en Karin zijn de bevlogen coaches van dit programma “Maak een heerlijk jaar”. Zij inspireren leiders om hun missie te hervinden en hiernaar te leven en te gebruiken als kompas.

Contact over Maak een heerlijk jaar

Vul hieronder je gegevens in als je met ons in contact wilt komen over Maak een heerlijk jaar. Mocht je ons liever direct hierover spreken, bel dan naar 035 621 9799.

    Powered by