Ons bedrijf – Collega worden? – Wat doen wij voor jou? – Individu

We willen je graag helpen je verder te ontwikkelen als individu en in je werk. Zoek je een coach? Of wil je deelnemen aan een intervisiegroep? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt ook één van onze workshops volgen of je verder bekwamen in management.

Wat is het doel van onze individuele coaching aan jou? Het (her)ontdekken je authenticiteit en uiteindelijk kunnen leven vanuit je persoonlijke missie. Een ervaren adviseur van Authentiek Leiderschap begeleidt je gedurende het gehele traject.

Ego Scan voor individu

Onze Ego Scan is onderdeel van elk coachingstraject. Ego’s zijn succesvolle overlevingsmechanismen die je al op jonge leeftijd hebt ontwikkeld. Je gebruikt ze om jezelf te positioneren in een bepaalde omgeving. Lees meer over ego’s.

Sommige ego’s kunnen je versterken. Die helpen bij het verwezenlijken van je missie. Maar als je doorschiet kunnen ego’s tegen je gaan werken en mogelijk zelfs tot een ‘negative self-fulfilling prophecy’ leiden. Onze Ego Scan verduidelijkt jouw voorkeursego’s. Nieuwsgierig geworden? Download hieronder de light versie voor een eerste indruk.

ego-scan-gratis-tool-authentiek-leiderschap-2

Download de gratis Ego Scan (light versie)

* is verplicht

Coaching en sparring

Bij coaching wordt een specifiek aandachtsgebied onderzocht, geheel toegesneden op jouw vraagstelling en het daarbij gewenste resultaat. Sparring heeft een meer open karakter, waarbij een open dialoog tussen jou en je coach zorgt voor nieuwe inzichten en versterking van je persoonlijke effectiviteit. Lees meer over deze coachvormen.

Intervisie

Tijdens en na de intervisie ervaar je een continue persoonlijke ontwikkeling en hoe het is om anderen te helpen en te laten groeien. Daarnaast werk je aan de vergroting van je netwerk. Is dit iets voor jou?

Workshop

Je bent na afloop van onze interactieve workshop in staat vraagstellingen de juiste diepgang te geven en op te lossen. Je leert hoe te handelen vanuit je missie. Je effectiviteit neemt toe, hetgeen je gelukkiger en succesvoller maakt. Lees meer en schrijf je in.

terug

Geef een reactie