Ons bedrijf

Missie en waarden

Met korte impactvolle interventies ontsluiten en verbinden de adviseurs van Authentiek Leiderschap de verborgen authentieke kracht van leiders, hun teams en organisaties, waardoor ze gelukkiger en succesvoller worden. Dat doen we vanuit een eigen beproefd no-nonsense concept en een heilig geloof in de mooiheid van mensen en dat zij hun ontwikkeling in eigen hand kunnen nemen.

Visie

Wij geloven dat door onze bijdrage de wereld een stuk mooier wordt, omdat ieder mens intrinsiek de behoefte heeft ‘goed te doen’. Dit wordt gerepresenteerd in iemands Authenticiteit. De overlevingsstrategieën om zichzelf te beschermen is een goede strategie en mag omarmd worden. Angst beschermt tegen roekeloos gedrag, maar teveel angst zorgt er helaas voor dat de ‘goedheid’ onzichtbaar wordt. Het is onze taak de authenticiteit zichtbaar te maken en mensen het zelfvertrouwen te geven om daarnaar te leven, zodat ze hun overlevingsstrategieën minder nodig hebben. Dit vergt moed en doorzettingsvermogen van mensen. Wij ondersteunen mensen in dit proces. Leiders zijn onze doelgroep, omdat leiders een enorme impact op hun omgeving hebben. Wij raken leiders, waardoor zij anderen willen raken. We geloven in dit sneeuwbaleffect. We zien het gebeuren.

Collega worden?

Wij zijn altijd op zoek naar goede, leuke collega’s die ons team komen versterken. Al onze adviseurs zijn zelfstandige ondernemers die in het bedrijf Authentiek Leiderschap de voordelen van professionele werkomgeving en het behoud van onafhankelijkheid met elkaar combineren.

Als adviseur van Authentiek Leiderschap werk je met een succesvolle theorie en een bewezen aanpak. Onze klanten zijn blij met onze no nonsense benadering, de meetbare resultaten en onze kennis van het bedrijfsleven. We hebben allemaal managementervaring.

Je hebt een academisch werk- en denkniveau, analyseert snel, weet hoofd- en bijzaken snel te scheiden, je weet en voelt dat het je missie is om mensen op een hoger plan te brengen. Je bent zakelijk professioneel, hebt relevante ervaring in het bedrijfsleven, bent commercieel en hebt een goed commercieel netwerk. Je hebt je hart op de juiste plaats en voelt een situatie en mensen snel aan. Je weet zowel individuen als groepen te enthousiasmeren.

De opleiding tot coach

Je investeert in een gedegen, intensieve opleiding en wordt daardoor licentiehouder van Authentiek Leiderschap. Je voegt je eigen netwerk toe aan die van de andere adviseurs. Gezamenlijk hebben we daardoor een breed netwerk wat door het synergetisch effect blijft groeien. Wij zijn ondernemend en onze klantenkring breidt zich nog steeds uit. De eerste stappen in Engeland worden nu gezet.

Je blijft je binnen AL continu ontwikkelen. Regelmatig zijn er verdiepingsdagen en opleidingsmodules die ons beter maken in ons vak. In het contact met collega’s bevestigen en gebruiken we elkaars sterke kanten en vertellen elkaar eerlijk als we menen dat het nog beter kan.

Samen sterk

Het is inspirerend om als zelfstandig ondernemer professionele collega’s te hebben. Analytisch sterke, hulpvaardige teamplayers die elkaar het beste gunnen en tegelijk gaan voor een zo goed mogelijk product. Door samen te sparren en samen te werken, scherpen we elkaar aan en brengen we de klant meer. Wij staan met elkaar voor de topkwaliteit van ons werk, zowel in individuele coaching als in team- en organisatie ontwikkelingstrajecten.

Lage Vuursche

Uitvalsbasis is het mooie, bosrijke dorp Lage Vuursche. Ons kantoor is geschikt voor de flexibele, ondernemende coach. Een fantastische plek voor individuele coaching, onderling overleg en ruimte om zelf te werken.