Ons bedrijf – Collega worden? – Wat doen wij voor jou? – Organisatie

De meeste organisatie ontwikkelingstrajecten sneuvelen na een korte enthousiaste start. Dit komt omdat de ontwikkelingen niet meetbaar worden gemaakt. Wij zijn nu juist in staat het ontwikkelen van de bedrijfscultuur en van leiderschap meetbaar te maken en daarmee meetbaar te ontwikkelen.

Het resultaat van het traject hangt erg af van de inspanning van onze klant. Wij geven de organisatie die we helpen instrumenten waarmee zij in de toekomst mee verder kan. We geven dus hengels, geen vissen.

Organisatie ontwikkelingstraject

De bedrijfscultuur is een optelsom van de waarden en normen die binnen de organisatie leven. Authentiek Leiderschap helpt bij het communiceren van deze waarden en normen. We faciliteren een programma waarin we onuitgesproken blokkerende normen boven water halen, aan de orde stellen en blazen nieuwe, stimulerende normen leven in. Hier dragen alle medewerkers van het bedrijf actief aan bij. Ga naar de pagina.

Workshop

Wij organiseren regelmatig workshops. Dit kan de perfecte start zijn van een organisatie ontwikkelingstraject. Denk aan het ophelderen van de bedrijfsnormen en -waarden. Meer info staat hier. Houd voor de eerstvolgende workshop onze nieuwsfeed in de gaten. Voor extra vragen gebruikt u het contactformulier.

terug

Geef een reactie