Ons bedrijf – Collega worden? – Wat doen wij voor jou? – Onze klantenkring

wat zeggen onze klantenProfessioneel bedrijf met een fantastische methode waar professionals werken die weten wat er in het bedrijfsleven speelt. Super als je persoonlijk of als organisatie eens door de ‘wasstraat’ wil: ze laten je weer glimmen.

Het enige leiderschapstraject wat ik heb meegemaakt dat daadwerkelijk verandering in gang heeft gezet. Ik zie jullie als een bureau in Leiderschap dat verandering in bedrijven teweeg kan brengen. Jullie gaan naar de kern, daarom ontstaat de verandering. De inhoudelijkheid en diepgang van het traject is heel mooi.

‘Bewezen succesvol. Persoonlijk. Diepgaand. Specifieke filosofie. Resultaatgericht, meetbaar (niet zacht!). Het brengt mensen in beweging!’

Een flexibele netwerk organisatie die helpt in veranderingstrajecten. Een organisatie met een heldere visie en missie, die organisaties in staat stelt echte gedragsveranderingen te verwezenlijken door met elkaar normen voor het gedrag te ontwikkelen en aanspreken de normaalste zaak van de wereld maken. Authentiek Leiderschap is confronterend, concreet en niet zweverig. Bovendien is de borging binnen de organisatie niet vrijblijvend door de aanpak die zij hanteren.

Authentiek Leiderschap maakt je bewust van dat het echt bij jezelf begint. Als je als leider vanuit je authenticiteit handelt, nodig je anderen uit dat ook te doen. Wat drijft je, hoe zit je selectieve perceptie in elkaar? Authentiek Leiderschap verruimt je bewustzijn van de waarden die je drijven en de reflectie op je gedrag. Het 7 schillenmodel helpt om je eigen gedrag te begrijpen en kiezen. Het is een rationeel model, gekoppeld aan je diepste gevoel, je missie. Het geeft je een verstandige manier om om te gaan met je emoties en gaat uit van je eigen verantwoordelijkheid richting je omgeving. Een mooie verbinding tussen ratio en gevoel.

Wil je meer weten over onze trajecten, we brengen je graag in contact met ervaringsdeskundigen, onze klanten:

Logos afbeelding

Neem contact met ons op. We brengen je voor referenties graag in contact met onze klanten.

terug