Wie ben jij?

Onze klanten zoeken een antwoord op de volgende vragen:

– Wat houdt mij tegen gelukkig en succesvol te zijn?
– Hoe haal ik meer uit mijzelf, mijn team en mijn organisatie?
– Hoe kan ik mijn volledige potentieel ontsluiten?
– Waarom doe ik de dingen die ik doe?
– Wat wil ik echt, wat is de zingeving achter mijn bestaan?
– Hoe kan ik mijn omgeving beter beïnvloeden?

Wij vinden samen de antwoorden met behulp van de volgende instrumenten.

Het 7 schillenmodel

Ons 7 schillenmodel is een belangrijk onderdeel bij het zoeken naar antwoorden. Het begrijpen ervan brengt je uiteindelijk naar je kern, je authenticiteit. Ontdek je diepste drijfveer en welke missie er schuilt achter al die schillen? Wanneer je dat weet, kun je een reis van binnen naar buiten te maken. Je missie stuurt dan je gedrag en zo krijgen probleemstellingen een andere lading. Meer over het model.

Ego’s

Ego’s zijn succesvolle overlevingsmechanismen die je al op jonge leeftijd hebt ontwikkeld. Sommige ego’s kunnen je versterken, ze kunnen je helpen je missie te verwezenlijken. Maar als je doorschiet kunnen ego’s tegen je gaan werken en mogelijk zelfs tot een ‘negative self-fulfilling prophecy’ leiden. Meer info en maak de Ego Scan light versie.

Ontdek je missie

Jouw diepste drijfveer is dat je iets wilt creëren waar je trots op bent. Dat noemen wij je missie. Het is niet iets wat je moet, maar iets wat je wilt creëren. Authentiek Leiderschap ondersteunt je in het (her)ontdekken daar van, zodat je er naar kunt gaan leven.

Geef een reactie