Theorie

boekJe bent een succesvol leider en oefent je functie al met plezier jaren. Toch voel je dat er meer plezier uit je werk te halen valt. Iets houdt dat tegen en je krijgt geen grip op de oorzaak. Je zoekt verbetering, maar zit vast in een patroon. Voor die leider is Authentiek Leiderschap het aangewezen boek.

De theorie van Authentiek Leiderschap omvat onder andere het in de praktijk getoetste 7 schillenmodel. Elke brengt je dichterbij de kern van jezelf. Uiteindelijk gaat het boek om vragen als: Wat wil je bereiken in het leven? Wat zijn jouw normen en waarden? Waar sta je voor? En wat is jouw missie?

Zelfcoachingsconcept

Het boek werkt als een ‘zelfcoachingsconcept’ en helpt je stapsgewijs bij het vinden van antwoorden op deze essentiële vragen. Maar vooral ook hoe je je missie waar kan maken, hoe je als authentiek leider anderen inspireert en zelf gelukkiger wordt. De opdrachten en cases helpen je daarbij.

Bestel het boek op de website van Managementboek.nl. Bij het boek zit een (audio)cd.

De theorie van het boek is confronterend en inspireert je als leidinggevende, coach, adviseur of docent tot het creëren van een omgeving waarin prestaties en geluk elkaar positief beïnvloeden.

 

Geef een reactie