Ons bedrijf – Collega worden? – Wat doen wij voor jou? – Team

Al onze trajecten zijn maatwerk. Dat betekent niet dat we alles van A tot Z opnieuw verzinnen, maar we bieden onze klanten wel die oplossingen die hen het beste passen. Wij zetten onze klanten aan het stuur van hun eigen ontwikkeling.

Het resultaat van het traject hangt daarom ook erg af van de inspanning van onze klant en zijn of haar team. Wij geven onze klanten instrumenten waar ze in de toekomst mee verder kunnen. We geven hengels, geen vissen.

Team ontwikkeling

Team ontwikkeling betekent dat het hele team sterker wordt. De leden van het team worden niet alleen beter, ook de onderlinge band wordt sterker. Met als gevolg dat de effectiviteit stijgt. Ga naar de pagina.

Intervisie

Bij team intervisie verwerven jullie, onder begeleiding van een facilitator, inzichten in de belangrijkste vraagstukken van het team. Dit vergroot de professionaliteit en de effectiviteit van de individuele teamleden en dus het collectief. Je leert van je mede-teamleden. Het resultaat is een toenemende teameffectiviteit.

Team Ego Scan

Door inzicht te krijgen in elkaars positioneringsdrijfveren kunnen jullie direct een hoger rendement uit de onderlinge samenwerking halen. Vind hier meer info.

terug

Geef een reactie