High performer, student/medewerker Faculteit Sociale Wetenschappen, Methoden en Statistiek gezocht!

 

Wij zijn op zoek naar een student of medewerker van de Faculteit Sociale Wetenschappen, Methoden & Statistiek, die onderzoek gaat doen naar onze Ego Scan.

 

De Ego Scan
Authentiek Leiderschap maakt gebruik van de zgn. Ego Scan. Het geeft een beeld van de positioneringstechnieken die leiders gebruiken en soms in de weg zitten. De uitkomst van de Scan helpt leiders hun effectiviteit te vergroten en teams beter te laten samenwerken (high performing te maken). We werken samen met de top van Nederland (en hebben business in 8 andere landen) en staan bekend om onze korte impactvolle interventies. De Ego Scan maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit.

Wij zoeken:
A) Een stagiair(e) die ons kan helpen de verdere toepassing van de anonieme uitkomsten te analyseren.
Kijk voor uitleg Ego’s bij Onze Filosofie – Ego’s.

Waarschijnlijk past dit het beste bij een student of medewerker werkzaam bij de Faculteit Sociale Wetenschappen, Methoden & Statistiek.

B) Mogelijke tweede opdracht. We werken vanuit een specifieke filosofie die we verder willen valideren. Er is al zoveel onderzoek gedaan naar geluksbeleving. De kern daarvan willen we samenbrengen in een statement waarin onze aanpak ‘wetenschappelijk bewezen’ tot meer geluk en succes leidt.

Kortom
Twee schitterende onderzoeken waar we als topclub van Nederland een high performer op willen zetten. We zoeken alleen mensen die hier hun hart en ziel aan willen geven. Geen opdrachtje vervullen, maar voelen dat je intrinsiek een bijdrage wilt leveren aan de leiderschapsontwikkeling in de wereld, want er wordt bij ons bedrijf keihard gewerkt en ontzettend genoten.

En wie zijn wij?
Lees hier meer over ons bedrijf, onze filosofie en onze mensen. Ons team zorgt ervoor dat iedereen die hier komt werken gelukkiger en succesvoller wordt.

Geïnteresseerd?
Reacties mogen gemaild naar office@authentiekleiderschap.nl