Publicaties

Recente publicaties

Boek Authentiek leiderschap, ontdek en leef je missie

Bas Blekkingh heeft na zijn defensieperiode met honderden leiders mogen samenwerken. Hij heeft onderzocht wat wel en niet werkt, welke impact een leider op de omgeving heeft. Zijn docentschap aan de Nyenrode Universiteit heeft hem de kans gegeven de filosofie verder uit te werken. Omdat hij de succesvolle materie sneller wilde delen, schreef hij het boek. Het is al jaren een bestseller in Nederland. Het boek is in 2015 in het Engels verschenen, omdat ons bedrijf steeds vaker in het buitenland actief is.

Het boek inspireert je als leidinggevende, coach, adviseur of docent tot het creëren van een omgeving waarin prestaties en geluk elkaar positief beïnvloeden.

Het boek werkt als een ‘zelfcoachingsconcept’ en helpt je stapsgewijs bij het vinden van antwoorden op deze essentiële vragen. Maar vooral ook hoe je je missie waar kan maken, hoe je als authentiek leider anderen inspireert en zelf gelukkiger wordt. De opdrachten en cases helpen je daarbij. Het boek is inspirerend en soms confronterend.

Bestel het boek op de website van Managementboek.nl. Het boek is in het Nederlands, in het Engels en als E-book verkrijgbaar. Bij het Nederlandse boek zit een (audio)cd met oefeningen, extra inzichten en een ingesproken samenvatting van het boek.