Ons bedrijf – Collega worden? – Wat doen wij voor jou? – Organisatie – Organisatie ontwikkelingstraject

De cultuur van een bedrijf is de optelsom van de waarden en normen die binnen het bedrijf leven. Meestal worden deze waarden en normen niet concreet uitgesproken. In een door Authentiek Leiderschap gefaciliteerd programma worden juist die onuitgesproken blokkerende normen boven water gehaald, aan de orde gesteld en worden stimulerende normen nieuw leven in geblazen. Een ontwikkelingstraject waaraan alle medewerkers van het bedrijf een actieve bijdrage leveren.

Missie stuurt cultuur aan

Hierdoor neemt de effectiviteit van het bedrijf neemt toe. Mensen spreken dezelfde taal en werken vanuit gemeenschappelijke begrippenkaders. De uitnodigende missie van het bedrijf is gevonden en is meer dan een windowdresser, maar leeft echt binnen de organisatie. De cultuur is meetbaar aan te sturen.

Organisatie zelf aan het stuur

Wij geven onze klanten instrumenten in handen waardoor zij zelf aan het stuur komen te staan van hun ontwikkeling. De trajecten die wij bieden hebben een hoge impact en zijn kort van duur. Met een ontwikkelingstraject halen we samen het mooiste van de mensen, teams en organisatie naar boven.

terug

Geef een reactie