Workshops / Webinars

Leer de kneepjes van Authentiek Leiderschap, waardoor je effectiviteit en trots direct zal vergroten.

Je kunt deelnemen aan een interactieve workshop of webinar, waarbij je met je eigen casuïstiek direct aan de slag kunt gaan. Door de inzichten van de praktische filosofie van Authentiek Leiderschap ben je in staat een betere impact op je omgeving te maken en krijg je de behoefte er direct de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Wat is er aan de hand?

Soms heeft de organisatie behoefte aan een nieuwe impuls, een fris nieuw inzicht dat direct toepasbaar is. Wij verzorgen workshops of webinars vanaf een uur, tot drie dagdelen. De gemiddelde score is een 9,3.

Oorzaak

Als coaches/adviseurs werken we veel samen met leiders en hun organisaties. Daarbij valt ons iedere keer weer op dat leiders die veel verantwoordelijkheden dragen met een zelfde soort probleem kampen. Leiders zoeken naar structuren om problemen beter aan te kunnen pakken. Het probleemoplossend-vermogen kan en moet soms beter. Vaak worden oplossingen voor problemen te diep gezocht, waardoor problemen alleen maar verergeren, terwijl andere issues weer te oppervlakkig worden aangepakt, waardoor er niets verandert. Leiders blijken onder druk tevens hun authenticiteit te verliezen en lopen tegen de negatieve aspecten van hun ego’s aan, terwijl ze op hetzelfde moment op zoek zijn naar een diepere zingeving van hun werkzaamheden. Kortom, het zijn stuk voor stuk goede leiders, maar ze zijn soms wat zoekende. Authentiek Leiderschap heeft inzichten en methoden ontwikkeld hoe je effectief met al deze vraagstukken om kunt gaan. Het is een in de praktijk beproefde methode gebleken die tot meer succes en geluk leidt.

Voor wie

Voor teams en organisaties die geïnspireerd willen raken en de essenties van Authentiek Leiderschap onder de knie willen krijgen.

De workshop wordt door onze klanten vaak als kado aangeboden aan hun klanten. Vraag ook naar onze activiteiten bij Universiteit Nyenrode. Daar worden meerdere malen workshops Authentiek Leiderschap door ons verzorgd.

Aanpak

Dit in de praktijk getoetste zeven-schillenmodel zal je tijdens de workshop of webinar niet alleen begrijpen, maar ook kunnen toepassen, waardoor je effectiviteit direct zal toenemen. Aan de hand van je eigen casuïstiek en enkele opdrachten ga je ervaren hoe snel je dit kunt toepassen, zowel voor jezelf als voor je team of organisatie. Angst- en creatiedrijfveren, blokkerende en stimulerende normen, je succesvolle en doorgeschoten ego’s, sturen op een high performance cultuur, het concreet maken van je missie, het komt allemaal aan bod. Je leert invulling geven aan jouw Authentiek Leiderschap.

Resultaat van de workshop / webinar?

Je bent na afloop van onze interactieve workshop of webinar in staat vraagstellingen de juiste diepgang te geven en op te lossen. Je leert hoe te handelen vanuit je missie. Je effectiviteit neemt toe, hetgeen je gelukkiger en succesvoller maakt.

Bekijken wat mogelijk is? Bel +31 35 621 97 99 of mail info@authentiekleiderschap.nl.