Online cursus Authentic Impact

Je kunt nu in je eigen tijd, op elke plek de basics van Authentic Impact online leren. Het is een combinatie van video’s en opdrachten die je alleen, of samen kunt maken, als je je met anderen inschrijft. Dit laatste is aan te raden, omdat het nog leuker is om cases te delen. Het leerrendement wordt daarmee vergroot.
Het is onze missie om jou self supporting te maken. De filosofie van Authentiek Leiderschap, in deze module Authentic Impact genaamd, zorgt ervoor dat je issues beter in kaart kan brengen, je missie helder wordt, je kernwaarden daadwerkelijk stuurmechanismen worden, je ego’s er mogen zijn en je niet langer dwars zitten en je een grotere en betere impact op je omgeving kan maken. Je zelfvertrouwen zal nog verder doorgroeien, omdat je je gaat realiseren welke authentieke impact je op je omgeving weet te maken.

Wat is er aan de hand?

Je voelt dat er meer in zit dan eruit komt, maar hebt niet helemaal door hoe je je verborgen potentieel weet te bevrijden. Het gevolg is dat je nu minder impact op je omgeving maakt, dan je zou willen. Je zoekt naar een manier om je impact te vergroten, terwijl je wel jezelf blijft.

Oorzaak

Een mens is uit verschillende lagen opgebouwd (zie 7 schillen). Het is voor veel mensen moeilijk om te ontdekken wat er nu precies aan de hand is. Gaat het over skills of over blokkerende patronen? Gaat het over het herontdekken van je missie, waardoor je betere besluiten kunt nemen? Gaat het over het hanteren van je eigen Ego’s, of van die van anderen? De onlinecursus is enorm effectief omdat we je direct bruikbare inzichten geven om issues beter aan te pakken.

Voor wie

De online cursus is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je privé of zakelijk aan de slag wilt. We merken wel dat je bereid moet zijn om eerlijk naar jezelf te durven kijken. En ja, we weten dat ieder mens iets schitterends te brengen heeft, jij ook, en dat we soms een beetje suf gedrag vertonen en soms onzeker zijn en wat meer zelfvertrouwen en tools zouden willen hebben om onze impact te vergroten. Dat is het doel van de hele cursus.

Aanpak

De cursus bestaat uit 48 korte video’s. Deze video’s zijn ingesproken door onze thought leader en grondlegger Bas Blekkingh. Je gaat aan de slag met je eigen casuïstiek. Dat kunnen meerdere issues of barrières zijn. Door de cursus te doorlopen krijg je steeds meer inzicht wat er nu eigenlijk aan de hand is en hoe je effectiever je omgeving positief kunt beïnvloeden, waardoor je impact direct vergroot. Kijk hier om een overzicht te krijgen.

Resultaat van de online cursus?

  • Je bent in staat een betere authentiekere impact op je omgeving te maken.
  • Je bent in staat je eigen toekomstige issues effectiever op te lossen met behulp van het geleerde.
  • Je probleemoplossend vermogen is gegroeid.
  • Je missie is helder.
  • Je kernwaarden zijn helder.
  • Je hebt een beter inzicht in je Ego’s gekregen en bent in staat deze beter in te zetten.
  • Blokkerende en stimulerende patronen zijn in kaart gebracht en in kracht toe te passen.
  • Je zelfvertrouwen is meetbaar toegenomen.

Aan de slag

Benieuwd geworden naar deze online cursus? Klik op de button hieronder om de kosteloze previews te zien, meer te lezen en te starten met deze e-learning.

Veel plezier en succes gewenst!