Organisatie Ontwikkeling

Authentiek Leiderschap Organisatie Ontwikkeling (ALOO) is een erg impactvolle en effectieve manier om snel gewenst gedrag te ontwikkelen binnen een organisatie.

Team

Coaching

Snel en impactvol een high performing team ontwikkelen? Door op de juiste knoppen te duwen is dat sneller mogelijk dan je wellicht denkt.

cta20190718 Download hier onze gratis tools 200x133

Individuele

Coaching

Individuele coaching hoeft helemaal niet lang te duren om een enorme impact te hebben.

Coaching bij

burn-out (klachten)

Een impactvolle en effectieve manier om niet alleen snel te herstellen, maar daarnaast enorm te groeien in persoonlijk leiderschap.

Online cursus

Authentic Impact

Je kunt nu in je eigen tijd, op elke plek de basics van Authentic Impact online leren. Het is een combinatie van video’s en opdrachten die je alleen, of samen, kunt maken als je je met anderen inschrijft. Dit laatste is aan te raden, omdat het nog leuker is om cases te delen. Het leerrendement wordt daarmee vergroot.

Workshops / Webinars

Leer de kneepjes van Authentiek Leiderschap, waardoor je effectiviteit en trots direct zal vergroten.

Re-connect Leiderschapsreis

Nederland, 26-29 oktober 2021

Het is een van de meest waardevolle en onvergetelijke cadeaus om jezelf én je omgeving te geven: vertragen, reflecteren, uitdaging en inspiratie om te groeien in jouw persoonlijk leiderschap. Daarnaast genieten we van een prachtige locatie, omgeven door ruimte, natuur én met een perfecte verzorging.

Inhouse Intervisie Sessies:

Impactvol & Duurzaam

Intervisie betekent meer inzicht krijgen in jezelf en op het speelveld waarin je werkt. Het is een efficiënte én effectieve vorm van ontwikkelen. Inhouse Intervisie doe je met je peers, een groep waar geen hiërarchische verschillen tussen zitten. De kracht van Intervisie is dat je de denkkracht van je collega’s gebruikt om een thema waar je tegenaan loopt een stap verder te helpen. Je vergroot hiermee het vertrouwen en het zelfoplossend vermogen van jezelf en van je team.