Organisatie Ontwikkeling

Authentiek Leiderschap Organisatie Ontwikkeling (ALOO) is een erg impactvolle en effectieve manier om snel gewenst gedrag te ontwikkelen binnen een organisatie.

Team

Coaching

Snel en impactvol een high performing team ontwikkelen? Door op de juiste knoppen te duwen is dat sneller mogelijk dan je wellicht denkt.

afb20200408 CtA-button Leiderschap tijdens corona - tip & online diensten

Individuele

Coaching

Individuele coaching hoeft helemaal niet lang te duren om een enorme impact te hebben.

Workshops / Webinars

Leer de kneepjes van Authentiek Leiderschap, waardoor je effectiviteit en trots direct zal vergroten.

Intervisie Sessies (ALIS):

Impactvol & Duurzaam

ALIS betekent meer inzicht krijgen in jezelf en op het speelveld waarin je werkt. ALIS is de meest efficiënte én effectieve vorm van ontwikkelen.
Deelnemen aan ALIS betekent intensief en actief samenwerken met voor jou geselecteerde deelnemers van andere organisaties. Authentiek Leiderschap hanteert het 7-Schillen model™ waardoor vraagstukken en oplossingen met de juiste diepgang worden benaderd. Het leereffect is daarmee vele malen groter en de jou aangeboden oplossingen en inzichten beklijven.

Re-connect Leiderschapsreis

Nederland, 6-9 oktober

Het is een van de meest waardevolle en onvergetelijke cadeaus om jezelf én je omgeving te geven: vertragen, reflecteren, uitdaging en inspiratie om te groeien in jouw persoonlijk leiderschap. Daarnaast genieten we van een prachtige locatie, omgeven door ruimte, natuur én met een perfecte verzorging.