Nienke den Os

Foto van Nienke den Os

Mijn grootste kick is mensen versteld te laten staan van zichzelf, nieuwe ervaringen en inzichten te laten opdoen, waardoor ze dingen durven en kunnen die voor hen eerst onmogelijk leken.

 
Ik begon mijn werkende leven als fysiotherapeut en ben tevens haptonoom. Vanuit een verlangen meer met de mens als geheel bezig te zijn heb ik me ontwikkeld richting coaching en het bedrijfsleven. Na een aantal jaren als zelfstandig coach ben ik partner geworden bij Authentiek Leiderschap. Hier heb ik de ideale combinatie gevonden van analytisch werken én met gevoel, op een no nonsense manier.

Klanten omschrijven mij als ontwapenend, verfrissend, betrouwbaar en down-to-earth.

Jaarlijks neem ik mensen mee op leiderschapsreizen in de ongerepte natuur van Europa en Afrika.

Missie

“Door echt contact te maken mensen laten groeien in zelfinzicht en zelfvertrouwen, waardoor ze hun eigen potentieel kunnen bevrijden.”.