Ons bedrijf – Collega worden? – Wat doen wij voor jou? – Individu – Open workshop

De workshop geeft inzicht in de beginselen van Authentiek Leiderschap, het 7 schillen model en de toepassingen daarvan. De workshop is interactief van aard. Je brengt je eigen vraagstellingen en praktijkvoorbeelden in. Je maakt een herkenbare verkenningstocht door de 7 schillen van je persoonlijkheid en je ontdekt je eigen binnenwereld. Je denkt na over je eigen missie, waarden en normen, je verkent je eigen  ego’s en de wijze waarop je die ego’s inzet.

Resultaat

Je bent na afloop in staat vraagstellingen de juiste diepgang te geven en op te lossen. Je leert hoe te handelen vanuit je missie. Je effectiviteit neemt toe, hetgeen je gelukkiger en succesvoller maakt. De workshop is een eerste belangrijke opstap naar jouw authentieke leiderschap.

Inschrijven Open Workshop

Wil je meedoen aan een van onze workshops? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website. Daar vind je tevens ons telefoonnummer voor wanneer er extra vragen zijn. Houd onze nieuwsfeed in de gaten voor informatie omtrent de eerstvolgende workshop.

terug

Geef een reactie