Klanten

Natuurlijk is het belangrijk wat klanten over ons zeggen. Ook als jij, als lezer van deze website, ons nog niet kent, kunnen we je in contact brengen met een aantal referenten, of het nu gaat om organisatie-, team- of individueel traject.

We zijn trots op onze klanten en gelukkig zijn ze ook trots op ons. Hieronder tref je een aantal referenties aan.

Daaronder zie je een aantal, door klanten geschreven Mission Statements, ter inspiratie. Klik hier om naar de missies van onze klanten te gaan.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Professioneel bedrijf met een fantastische methode waar professionals werken die weten wat er in het bedrijfsleven speelt. Super als je persoonlijk of als organisatie eens door de ‘wasstraat’ wil: ze laten je weer glimmen.

Het enige leiderschapstraject wat ik heb meegemaakt dat daadwerkelijk verandering in gang heeft gezet. Ik zie jullie als een bureau in Leiderschap dat verandering in bedrijven teweeg kan brengen. Jullie gaan naar de kern, daarom ontstaat de verandering. De inhoudelijkheid en diepgang van het traject is heel mooi.

‘Bewezen succesvol. Persoonlijk. Diepgaand. Specifieke filosofie. Resultaatgericht, meetbaar (niet zacht!). Het brengt mensen in beweging!’

Een flexibele netwerk organisatie die helpt in veranderingstrajecten. Een organisatie met een heldere visie en missie, die organisaties in staat stelt echte gedragsveranderingen te verwezenlijken door met elkaar normen voor het gedrag te ontwikkelen en aanspreken de normaalste zaak van de wereld maken. Authentiek Leiderschap is confronterend, concreet en niet zweverig. Bovendien is de borging binnen de organisatie niet vrijblijvend door de aanpak die zij hanteren.

Authentiek Leiderschap maakt je bewust van dat het echt bij jezelf begint. Als je als leider vanuit je authenticiteit handelt, nodig je anderen uit dat ook te doen. Wat drijft je, hoe zit je selectieve perceptie in elkaar? Authentiek Leiderschap verruimt je bewustzijn van de waarden die je drijven en de reflectie op je gedrag. Het 7 schillenmodel helpt om je eigen gedrag te begrijpen en kiezen. Het is een rationeel model, gekoppeld aan je diepste gevoel, je missie. Het geeft je een verstandige manier om om te gaan met je emoties en gaat uit van je eigen verantwoordelijkheid richting je omgeving. Een mooie verbinding tussen ratio en gevoel.

Wil je meer weten over onze trajecten, we brengen je graag in contact met ervaringsdeskundigen, onze klanten:

Missies van onze klanten

Laat je inspireren door missies die onze klanten geformuleerd hebben. We maken hieronder een onderscheid tussen organisatie-, team-, en individuele missies. Mocht je hulp nodig hebben bij het formuleren van jouw missie, neem dan contact op via 035-621 97 99.

Organisatie

 • In vrijheid en met plezier onderweg.
 • We geven scherpe, creatieve adviezen op maat waardoor we het fundament zijn voor de rechtsbescherming van onze klanten.

Team

 • HR Advies geeft leiders onze deskundigheid, een kritische blik en samenwerking waardoor leiders groeien in visie, strategisch handelen, plezier in het werk en het halen van hun doelen.
 • Door onze deskundigheid en kritische blik leiders succesvoller maken.
 • Ons team is een krachtige aanjager van klantgerichtheid.
 • Samen empoweren wij klanten en medewerkers en creëren enkel relevante, begrijpelijke en gewaardeerde producten en services.
 • Vanuit verbinding toekomstbestendig / duurzaam ontwikkelen.
 • We geven inzicht in elkaars belangen, maken (ingewikkelde) zaken simpel waardoor we toekomstbestendig richting geven.

Individueel

 • Ik geef mijn klanten en collega’s mijn creativiteit, kritische blik en ervaring, creëer een veilige omgeving waardoor zij het beste van zichzelf kunnen laten zien.
 • Ik geef mensen het vertrouwen dat ze buiten de kaders mogen handelen, ik zet deuren voor ze open, zodat ze groeien in zelfvertrouwen, eigen verantwoordelijkheid nemen en het beste uit zichzelf halen.
 • Ik geef ruimte, aandacht, liefde en plezier waardoor de ander groeit in het vertrouwen dat hij/zij het kan en boekt daarmee resultaat.
 • Ik geef kracht, inzicht en liefde waardoor leiders met zelfvertrouwen uit hun comfortzone stappen.
 • Ik geef kansen, challenge en dekking, waardoor teams zelfsturend en high performing worden.
 • Door het inzetten van mijn netwerk en positieve energie, maak ik kansarmen, kansrijk.
 • Door mensen de richting aan te wijzen en de consequenties te laten overzien, geef ik ze zelfregie van hun eigen toekomst.
 • Met zorg en aandacht advies op maat.
 • Ik geef mijn medewerkers liefde en structuur, challenge ze op inhoud en gedrag waardoor we het elke dag beter doen.
 • Beweging creëren en resultaat genereren door het geven van lef en energie.

Wilt u meer weten over onze producten? Of heeft u vragen/interesse? Neem contact met ons op via info@authentiekleiderschap.nl of bel naar 035-621 97 99. We brengen je voor referenties graag in contact met onze klanten.