Wie zijn wij?

Met korte impactvolle interventies ontsluiten en verbinden de coaches van Authentiek Leiderschap de verborgen authentieke kracht van mensen, teams en organisaties. Daardoor worden de klanten gelukkiger en succesvoller. We doen we vanuit een eigen beproefd no-nonsense concept en een heilig geloof in de mooiheid van mensen en dat zij hun ontwikkeling in eigen hand kunnen nemen.

Hier werken mensen die een positieve kijk op het leven en hebben en deze ook graag uitdragen. We hebben allemaal kilometers gemaakt in management functies in diverse branches in het bedrijfsleven. We delen een heilig geloof in de mooiheid van mensen, in hun authentieke kracht. Maak kennis met onze mensen.

Authentiek Leiderschap is aanpakken

Authentiek Leiderschap maakt het ontwikkelen van een cultuur en van leiderschap meetbaar. Wij geven onze klanten instrumenten in handen waardoor zij zelf aan het stuur komen te staan van hun ontwikkeling. Meer lezen over onze aanpak.

De theorie

Authentiek Leiderschap omvat onder andere het in de praktijk getoetste 7 schillenmodel. Het begrijpen en doorlopen van elke schil brengt je dichterbij de kern van jezelf. Uiteindelijk gaat het boek om vragen als: Wat wil je bereiken in het leven? Wat zijn jouw normen en waarden? Waar sta je voor? En wat is jouw missie? Ga naar de pagina Theorie.

Geef een reactie